CMS


CMS
Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (contentmanagement).
Hou het up-to-date
Regelmatig uw website van updates en nieuwe inhoud voorzien is om verschillende redenen erg gewenst. Denkt u bij uzelf eens na wat uw reactie zou zijn op een website waar het laatste nieuwsbericht uit 2007 komt. Tevens scoort een website welke vaak nieuwe pagina’s bevat ook hoger in Google en andere zoekmachines

HW Hosting CMS
Ons op maat gemaakte Content Management System biedt u de mogelijkheid elke gewenste pagina of afbeelding te wijzigen, toe te voegen of te verwijderen. Dit alles gebeurd via een gebruiksvriendelijke interface welke op de achtergrond met uw website mee draait. Het stelt u dus in staat de uitstraling en inhoud van uw website up-to-date te houden zonder onze tussenkomst. Voor een dynamisch bedrijf of u als particulier welke constant in beweging is, is dit een must.
Het alternatief..
Uiteraard kunnen wij uw site ook gewoon onderhouden, waarbij wij de gevraagde aanpassingen handmatig doorvoeren tegen een aantrekkelijk uurtarief.